detector.media
12.04.2018 14:18
Канал НЛО TV анонсує прем'єру ситкому «Дефективи»
Канал НЛО TV анонсує прем'єру ситкому «Дефективи»
Прем'єра ситкому «Дефективи» відбудеться на телеканалі НЛО TV 16 квітня о 20:00.

Про це повідомила прес-служба каналу.

Знайомі глядачеві Цезар і Тайсон («СишишШоу») представлять власне детективне агентство.

«Це спін-офф «СишишШоу. Бар», в якому ви побачите тих же казкових «гопників», але в нових, яскравих і незвичних обставинах. Цезар і Тайсон стають детективами, з поправкою на їхні нетрадиційні методи вирішення питань. Це нова для українського телебачення історія, яка буде дивувати і розважати», – каже директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

За сюжетом, Тайсон (Дмитро Соловйов) і Цезар (Фелікс Аброскін), які встигли побувати рестораторами, відкривають новий бізнес. Через власну дурість, даруйте, дивний збіг обставин хлопці створюють детективне агентство і беруться за справу! Точніше, за цілком різні справи, які їм підкидає доля, і за які непогано платять! Тайсон і Цезар, так до кінця не розібравшись, хто з них Шерлок Холмс, а хто — доктор Ватсон, ідуть на все заради прибутку. Їм допомагають спадкова мольфарка Адель (Катерина Буцька), а також винахідник і суперхакер Валєра (Геннадій Василенко).

Продюсери - Андрій Бурим, В'ячеслав Дергачов, режисер - Олександр Богданенко, редактор - Денис Золотарьов.

Як повідомляв «Детектор медіа», в березні розпочалися зйомки повнометражної комедії «Зустріч однокласників» режисера Валентина Шпакова на замовлення телеканалу HЛО TV.

Стрічка «Зустріч однокласників» – адаптація успішного датського формату. За сюжетом, троє шкільних друзів – музикант, архітектор і бізнесмен – збираються поїхати на зустріч випускників, що присвячена 25-річчю закінчення школи, та перед тим на них чекає вечірка, що може поставити під загрозу заплановану подорож.

Фото: НЛО TV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY