detector.media
12.04.2018 12:16
Журналісти телеканалу «24» на Донеччині потрапили під обстріл бойовиків
Журналісти телеканалу «24» на Донеччині потрапили під обстріл бойовиків
Знімальна група телеканалу «24» разом із військовими потрапила під обстріли бойовиків в селищі Луганське на Донеччині.

Про це журналіст каналу Роман Пагулич розповів у прямому ефірі, повідомляється на сайті телеканалу.

Обстріл стався, коли знімальна група поверталася зі зйомок з передової. На авто, в якому їхали телевізійники і військові, летіла керована протитанкова ракета, проте вона пройшла зверху, йдеться у сюжеті.

«Ми якраз верталися зі зйомки з передової, вже майже доїхали до більш-менш безпечного місця і буквально в кількох метрах від нас пролетіла протитанкова керована ракета. Зараз в тому місці згарище, тому що після влучення керованої ракети почалася пожежа. Можу сказати, що сьогодні наш другий день народження», – розповів Роман Пагулич.

Ракету запустили із висоти на горизонті, йдеться у сюжеті.

«Вона пройшла зверху над нами. Нас врятували проводи, через які ми трохи призупинилися. Стріляли з відстані близько 3 чи 3,5 кілометрів», – зазначив військовослужбовець ЗСУ. На думку військового, автівку чекали і вицілювали цілеспрямовано.

Як повідомляв «Детектор медіа», Уповноважена Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко планує передати до ОБСЄ та Ради Європи факти обстрілу військових журналістів у зоні АТО. Пані Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що в Україні «не ведеться моніторинг обстрілів журналістів в зоні війни, порушень права журналістів на професію з боку терористів, які обстрілюють українські території» та закликала медійників повідомляти про такі випадки.

Фото: скріншот відео 24 каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY