detector.media
06.04.2018 18:50
Facebook видаляє старі повідомлення, які Марк Цукерберг відправляв іншим користувачам
Facebook видаляє старі повідомлення, які Марк Цукерберг відправляв іншим користувачам
За інформацією TechCrunch, це також торкнулося повідомленнь від інших топ-менеджерів компанії.

Facebook почав видаляти старі повідомлення, які творець соцмережі Марк Цукерберг відправляв іншим користувачам. Кілька людей на умовах анонімності розповіли TechCrunch, що більше не можуть знайти в своїх чатах повідомлення, які колись отримали від Цукерберга, передає «Медуза». Причому повідомлення про отримання повідомлень збереглися в електронній пошті.

У прес-службі Facebook заявили, що з 2014 року змінили політику комунікації з вищим керівництвом компанії - це було пов'язано з публікацією листування керівництва Sony Pictures внаслідок хакерської атаки.

«Крім іншого був обмежений період збереження повідомлень від Марка [Цукерберга] в Messenger», - заявили представники соцмережі.

За інформацією TechCrunch, це також торкнулося повідомленнь від інших топ-менеджерів компанії.

«Повідомлення Цукерберга, відправлені кілька років тому, почали пропадати з чатів як колишніх співробітників, так і тих, хто не працював в Facebook. Виходить, що людина нібито говорила сама з собою, тому що видно тільки її власні репліки, але не відповіді Цукерберга», - пише TechCrunch.

Зазвичай Facebook дозволяє користувачам видаляти  повідомлення в чаті, але вони зникають тільки у того користувача, який сам прийняв таке рішення. У співрозмовника при цьому отримані та надіслані повідомлення зберігаються.

Нагадаємо, що у березні 2018 року керівництво Facebook піддали критиці в зв'язку з публікацією розслідувань про британської компанії Cambridge Analytica. Додаток цієї фірми зміг зібрати данімільйонів профілів користувачів соцмережі, щоб потім застосовувати їх для рекламних і політичних кампаній.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY