detector.media
06.04.2018 17:37
Прокат українського мультфільму «Викрадена принцеса» стартував у Болгарії, Хорватії та Боснії і Герцеговині
Прокат українського мультфільму «Викрадена принцеса» стартував у Болгарії, Хорватії та Боснії і Герцеговині
Також прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» триває у Туреччині, Румунії та Україні.

З 5 квітня анімаційний фільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» стартував у кінотеатральному прокаті Хорватії та Боснії і Герцеговини, а відсьогодні його показують у Болгарії.

У Болгарії до дубляжу були залучені зірки кіно та шоу-бізнесу: роль головного героя Руслана доручили Момчилу Степанову – відомому румунському виконавцю і актору, учаснику шоу «X Factor» та «Голос Болгарії». Також у його виконанні звучить головна пісня мультфільму.

У Хорватії до дубляжу були залучені професійні актори телебачення та кіно: Янко Ракош, Іван Джуричич, Хрвоє Клобучар, Анна-Марія Перцаїч.

Прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» триває у Туреччині, Румунії та Україні. У Румунії український мультфільм подивились 92 077 глядачів, за результатами третього вікенду його бокс-офіс становив $396 277. У Туреччині завершився другий вікенд прокату: мультфільм подивились 78 139 глядачів, він зібрав $249 539. У національному прокаті стрічка зібрала 35 357 625 гривень, її подивився 480 841 українець.

Наступною країною міжнародного прокату мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» стане Єгипет: український анімаційний фільм показуватимуть там з 11 квітня. З 12-го він з’явиться у країнах Середнього Сходу (Об'єднані Арабські Емірати, Кувейт, Ліван, Йорданія, Катар, Оман, Бахрейн), з 13-го – у В’єтнамі, а з 27-го – у Литві. У травні анімаційний фільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» побачать глядачі Латвії, Сербії та Чехії, влітку – Ізраїлю, Китаю, Естонії, Польщі, Словенії та Кореї.

Нагадаємо, що мультфільм попередньо проданий у більш ніж на 50 країн, у тому числі у Францію, Німеччину, країни Близького Сходу, Південної Африки, Азії та Латинської Америки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY