detector.media
05.04.2018 16:16
«112 Україна» покаже новий документальний фільм «Заручники»
«112 Україна» покаже новий документальний фільм «Заручники»
7 квітня на телеканалі «112 Україна» відбудеться прем’єра нового проекту про українських полонених, які опинилися у заручниках бойовиків на Донбасі

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Зазначено, що проект-інтерв’ю розповідає про різних людей, які були у полоні бойовиків. Серед них кадрові військові, місцеві активісти та контрактник.

Автор документального проекту ведуча та журналіст телеканалу Тетяна Хмельницька.

«Цим проектом я хочу показати, що звільненим заручникам потрібні розуміння і підтримка, адаптація та допомога. Крім того, я переконана, що він допоможе ще більше зрозуміти ситуацію на Донбасі, а також стане доказовою базою для судових позовів в українських і міжнародних інстанціях», – розповіла журналістка.

Прес-служба повідомляє, що деякі історії телеканал коротко розповів у тематичній серії сюжетів, які виходили в ефірі раніше. У документальному проекті вийдуть розширені історії цих та нових героїв.

Фільм вийде на телеканалі «112 Україна» 7 квітня о 21:10.

Нагадаємо, 17 січня в ефірі «112 Україна» вийшов перший репортаж в рамках проекту «Близький Схід», який створюється за спільної ініціативи каналу та UCBI II, проекту «Зміцнення громадської довіри», що фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY