detector.media
05.04.2018 14:52
Інформагентство УНІАН запустило проект про подорожі
Інформагентство УНІАН запустило проект про подорожі
Інформаційне агентство УНІАН запустило проект про подорожі «УНІАН Туризм» про знижки авіакомпаній, акції від готелів та туроператорів, актуальних в Україні та світі

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Команда УНІАН розповідатиме про бюджетні подорожі до країн Європи та близького зарубіжжя. Як повідомляє прес-служба медіагрупи, проект присвячений маршрутам, новинам, знижкам та цікавим заходам. 

«Нас надихнуло зростання кількість туристів, що подорожують з України до Європи, яка стала до нас ближче завдяки безвізу – і задумались над тим, як зробити цю саму Європу ближчою до українців не тільки на словах. Адже, насправді, поїхати за кордон сьогодні не надто дорого – треба вміти правильно планувати свою подорож і знати, де шукати бюджетні варіанти транспорту і розміщення», – розповів генеральний директор УНІАН Артем Ковальов.

«Тим не менш, "УНІАН Туризм" – буде, звісно, не тільки про Європу. У нас і в Україні є на що подивитись, та й світ не обмежується нашим континентом. Ми сподіваємось бути корисними та цікавими для наших читачів», – додав шеф-редактор УНІАН Михайло Ганницький.

За повідомленням «1+1 медіа», над проектом працює вже існуюча команда УНІАНу, нових співробітників не залучали. За розвиток проекту відповідатиме редактор сайту УНІАН Марина Григоренко.

Нагадаємо, раніше інформаційне агентство оновило погодний сервіс Погода УНІАН, а також запустило чат-бота для Facebook Messenger.

Фото: «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY