detector.media
04.04.2018 22:05
На Великдень «Інтер» покаже богослужіння, сходження Благодатного вогню та тематичні документальні проекти
На Великдень «Інтер» покаже богослужіння, сходження Благодатного вогню та тематичні документальні проекти
Так, у суботу, 7 квітня, о 13:00 почнеться пряма трансляція з Єрусалиму, а о 23:00 - зі Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

Телеканал «Інтер» у прямому ефірі покаже сходження Благодатного вогню в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі і Великодню літургію в Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Так, у суботу, 7 квітня, о 13:00 почнеться пряма трансляція з Єрусалиму, а о 23:00 - зі Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

Відразу після закінчення Великоднього богослужіння - в неділю, 8 квітня, о 3:00 - «Інтер» покаже документальний проект власного виробництва «Паломництво на Святу Землю». Разом з паломниками знімальна група «Інтера» пройде по так званому земному шляху Христа - від Назарета до Голгофи.

9 квітня о 1:00 на «Інтері» покажуть ще один документальний проект - «1000 років на Афоні». Творці картини здійснили сходження на Святу Гору, знайшли наших співвітчизників, які взяли там постриг, відвідали місця, пов'язані з історією давньоруського чернецтва на Святій Горі.

Також протягом тижня перед Великднем в програмі «Ранок з Інтером» будуть показані сюжети, присвячені Страсному тижню. Журналісти проекту розкажуть про особливості кожного дня Страсної седмиці і про те, як готуються до Великодня в українських храмах.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY