detector.media
04.04.2018 11:33
Новий канал покаже «Сторожову заставу» 14 квітня
Новий канал покаже «Сторожову заставу» 14 квітня
14 квітня на Новому каналі відбудеться показ українського фентезі «Сторожова застава» виробництва кінокомпанії Kinorob

Про це повідомляється в анонсі каналу.

Прем’єра фільму на Новому каналі відбудеться 14 квітня о 21:00.

Нагадаємо, фільм «Сторожова застава» знятий компанією Kinorob за мотивами книги Володимира Рутківського. Проект був підтримайний Держкіно. Співпродюсер фільму — Новий канал. Прокатом в Україні займається компанія Ukrainian Film Distribution.

Фентезі «Сторожова застава» вийшов у прокат у жовтні минулого року і став одним з найкасовіших фільмів в українській кіноіндустрії - бокс-офіс склав 19 млн 084 тис гривень, фільм подивилося 276 000 глядачів в кінотеатрах України. Крім того, відбувся кінотеатральний реліз «Сторожової застави» в Казахстані і Білорусі, загалом проект проданий в 25 країн.

«Сторожова застава» також доступна для перегляду на Amazon Prime в США, Канаді, Великобританії, Ірландії, ПАР, Австралії, Новій Зеландії, Данії, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Ісландії. Міжнародний трейлер проекту можна переглянути за посиланням.

Як повідомляв «Детектор медіа», Компанія Kinorob почала повертати Державному агентству України з питань кіно (Держкіно) гроші, виділені на виробництво фентезі «Сторожова застава». Перша частина коштів у розмірі 1,02 млн грн. була переведена на рахунок фонду Держкіно 8 грудня. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY