detector.media
04.04.2018 10:10
Український фільм «Стоп-Земля» Катерини Горностай покажуть на кінофестивалі у Німеччині
Український фільм «Стоп-Земля» Катерини Горностай покажуть на кінофестивалі у Німеччині
Кінопроект «Стоп-Земля», повнометражний ігровий дебют Катерини Горностай, буде представлений на лабораторії Міжнародного кінофестивалю GoEast у Німеччині

Про це повідомляє Держкіно.

Український проект, разом з іншими 30-ма, відібрали до East-West Talent Lab – освітньої платформи для молодих кінематографістів з Німеччини та Центральної і Східної Європи.

За повідомленням Держкіно, всього на участь в лабораторії надійшло 110 заявок із 25-ти країн. Відібрані учасники отримають майстер-класи із презентацій проектів, візьмуть участь у панельних дискусіях щодо пошуку фінансування фільмів та можливостей дистрибуції.

East-West Talent Lab пройде цьогоріч з 19-го по 24-те квітня. Найкращий кінопроект за результатами пітчингу у рамках цієї події отримає 3, тис євро на виробництво.

Держкіно повідомляє, що зараз українські продюсери Віталій Шереметьєв, Наталія Лібет («Ессе Продакшн Хаус»), Геннадій Кофман, Ольга Бесхмельніцина («Магіка-фільм») та Вікторія Хоменко шукають фінансування європейських копродюсерів, сейлз-агентів, дистрибуторів та фестивалів для цього фільму. «Стоп-Земля» є спільним проектом двох українських продюсерських компаній.

Нагадаємо, «Стоп-Земля» розповідає про 16-річну дівчину Марію та її друзів у моменти їх дорослішання. Сценарій фільму написала сама режисерка Катерина Горностай.

У листопаді фільм отримав дві нагороди на копродукційному ринку Connecting Cottbus у Німеччині:  Best Pitch та Producer's Network Award.

Зйомки картини розпочнуться у січні 2019-го року в Україні. Кінотеатральний реліз запланований на 2020 рік.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY