detector.media
03.04.2018 20:02
Instagram видалив власний додаток для смарт-годинників Apple Watch
Instagram видалив власний додаток для смарт-годинників Apple Watch
Версія програми 39.0 для iPhone, обіцяючи «загальні виправлення помилок і поліпшення продуктивності» повністю видаляє додаток.

Команда фотосервісу Instagram видалила власний додаток для смарт-годинників Apple Watch в останньому оновленні клієнта для iPhone.

Версія програми 39.0 для iPhone, обіцяючи «загальні виправлення помилок і поліпшення продуктивності» повністю видаляє додаток, пише «Новое время» з посиланням на The Verge

Це може бути пов'язано з новим обмеженням, яке застосовує Apple. Станом на 1 квітня оновлення додатків Apple Watch повинні використовувати SDK watchOS 2 або пізнішої версії, в той час як нові додатки Watch повинні бути побудовані за допомогою SDK watchOS 4. Додаток Instagram відноситься до часів WatchKit 1.0, коли стороннє програмне забезпечення не могло запускатися самостійно на годиннику.

Додаток Instagram для Apple Watch було доступно з 2015 року. Розробники Instagram відзначають, що на смарт-годинниках, як і раніше, доступні оповіщення з основного додатку.

«Присутність Instagram на Apple Watch завжди було спірним. У годиннику немає камер, а його маленький екран робить неможливим перегляд фотографій в деталях», - сказав редактор AppleInsider Роджер Фінгас.

Раніше кілька великих розробників вирішили припинити існування своїх додатків на смарт-годинниках. Відзначається, що Slack, WholeFoods, eBay, Amazon, Google Maps відмовилися від Apple Watch.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що соцмережа Instagram працює над розробкою функції відеодзвінків між користувачами.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY