detector.media
03.04.2018 14:35
Онлайн-журнал MC Today запустився в новому форматі та повідомив про нових співзасновників
Онлайн-журнал MC Today запустився в новому форматі та повідомив про нових співзасновників
З 3 квітня онлайн-журнал про підприємництво MC Today працює в новому дизайні. У видання з’явилася стрічка новин про бізнес та можливість публікувати «довгі тексти»

Про зміни повідомляється на сайті MC Today.

«З сьогоднішнього дня ми будемо не тільки публікувати "довгі тексти", але ще й вести новинну стрічку та повідомляти про події, важливі для українських підприємців і топ-менеджерів. Ми збережемо акцент на ексклюзиві – у нас не буде 150 передруків всього підряд, будемо відбирати тільки важливе і доповнювати це цікавим», – повідомляє команда видання.

Зазначено, що редактор видання Віра Черниш і Тимур Ворона з осені володіють частиною проекту разом з інвестором і видавцем MC Today, групою компаній Quadrate 28 в особі його засновників Валерії Іонан і Надії Табанюк.

«Для нас важливо, щоб люди, які працюють з нами, любили свою справу так  сильно, як і ми, і розуміли як сильно ми їх цінуємо», – процитувало видання засновників проекту.

За повідомленням MC Today, наразі налагоджена робота щодо виробництва нативної реклами. Цим займаються троє спеціалістів проекту, залучаються фрілансери.

Також видання займатиметься рекламними статтями: «З переїздом на новий сайт ми запускаємо ще один формат: рекламні статті. На прохання клієнтів ми будемо готові працювати і з текстами, які нам пришле рекламодавець сам. Але ми не будемо їх просто копіювати і публікувати на сайті, а будемо давати рекомендації щодо поліпшення, доробки і редагувати їх так, щоб матеріали, створені клієнтами, сподобалися нашим читачам».

Крім того, в планах команди – запуск нових форматів та сервісів для організації заходів та освітніх програм.

Нагадаємо, у серпні 2017 року стало відомо, що видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today. Тоді повідомлялося, що до команди MC Today входять: засновник медіа-консалтингу Simply Media Віра Черниш, автор книги «Стартап на мільйон» Тимур Ворона і екс-журналіст Forbes-Україна Віталій Шкіль. 

2 квітня стало відомо про переформатування проекту MC Today.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY