detector.media
02.04.2018 11:52
Новий канал запускає реаліті «Заробітчани»
Новий канал запускає реаліті «Заробітчани»
10 квітня на Новому каналі стартує журналістське реаліті про роботи у всіх країнах світу «Заробітчани», яке вперше з'явилося у 2017 році як рубрика програми «Абзац!»

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Журналісти проекту подорожують по світу, щоб випробувати різні професії на собі й показати, які відкриття та секрети приховуються у кожній з них. Зйомки проекту проходили у США, Іспанії, Італії, Греції, Франції, Китаї, Португалії, Еквадорі, Коста-Ріці, Перу, Малайзії, на Мальті.

Новий канал повідомляє, що у проекті знімаються 10 журналістів-розслідувачів: Аня Олицька, Настя Кошман Максим Узол, Оля Манько, Валентин Чернявський, Катя Сенченко, Маша Себова, Іра Петькун, Аліна Мисечко та Артем Шелковий.

Канал нагадує, що вперше спецвипуск «Заробітчани» з'явився у 2017 року як рубрика програми «Абзац!». Тепер це окремий проект і команда готує матеріали у форматі immersion-journalism – «журналістика занурення».

«Відразу ж після виходу «Заробітчан» до редакції і до журналістів почали звертатися глядачі, – розповіла керівник творчого об'єднання, яке створює проект, Анастасія Толстошеєва. – Вони просили підказати їм маршрути, житло, контакти роботодавців. Тішить, що переважно це були молоді люди, які розглядали поїздку і роботу за кордоном виключно як новий досвід, і не збиралися там залишатися. Тому ми з командою вирішили вийти за рамки рубрики і створити багатосерійний проект».

Зазначено, що в одному відрядженні журналісти проводять цілий місяць, і за цей час випробовують на собі близько 50-ти професій. У кожну країну вирушає команда з чотирьох людей. Два журналіста і два режисера.

«Прилітаючи на місце, четвірка розділяється, – пояснида пані Толстошеєва. – Ми не працюємо великими командами, як це роблять на інших телешоу. Це свідомий крок, щоб забезпечити повне занурення журналістів в умови країни. Усе знімають на телефони та екшн-камери без попереднього освоєння локацій. Ми робимо акцент на справжніх емоціях, а не на гарній картинці».

Прем'єра «Заробітчан» відбудеться 10 квітня о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, у березні Новий канал оголосив про відновлення і підготовку нового сезону інтелектуального шоу «Хто проти блондинок?», яке виходило на каналі до 2011 року, тобто вісім років тому.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY