detector.media
03.04.2018 09:00
Liga.net повідомляє про новий дизайн та запуск рекламної кампанії
Liga.net повідомляє про новий дизайн та запуск рекламної кампанії
Портал Liga.net змінює дизайн та запускає в Україні рекламну кампанію, героями якої є співробітники редакції

Про це йдеться в релізі порталу.

Прес-служба повідомляє, що у рамках рекламної кампанії співробітники редакції закликають медіаспільноту слідувати журналістським стандартам.

«Ключове завдання – заявити, що за часів загальної маніпуляції громадською думкою, фейків, джинси, політичної пропаганди ми дуже серйозно ставимося до постійних цінностей компанії і завжди дотримуємося журналістських стандартів, – прокоментував генеральний директор Ligamedia Дмитро Бондаренко. – У цій рекламній кампанії ми транслюємо цінності, які важливі не тільки для нас, але, як ми вважаємо, критичні для всіх ЗМІ та аудиторії в цілому».

Зазначено, що у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпропетровську будуть розміщені відповідні білборди, скроли та сітілайти. Також у поїздах «Інтерсіті» та у кінотеатрах Multiplex планується запуск відеороликиків Liga.net.

За повідомленням прес-служби, повністю змінено архітектуру порталу, реалізована нова база даних, закуплені та встановлені нові сервери, портал працює на сучасній CMS. Крім того, реалізовані та підтримуються хмарні технології.

«При виборі платформи і розробці концепції редизайну ми орієнтувалися на досвід провідних міжнародних видань – Bloomberg, Economist, NYT, – розказав пан Бондаренко. – Ми працювали над тим, щоб портал дійсно став продуктом високого класу, який відповідає ключовим трендам».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY