detector.media
29.03.2018 13:52
Кінокомпанія ABC Film знімає для «України» новий 4-серійний фільм
Кінокомпанія ABC Film знімає для «України» новий 4-серійний фільм
У Києві розпочалися зйомки нової 4-серійної картини «Одна на двох» виробництва компанії ABC Film на замовлення каналу «Україна»

Про це йдеться в релізі телеканалу.

Фільм розповідає  про дружбу з дитинства Олі та Петра, які втратили рідних в одній аварії та виховувалися у дитбудинку.

Роль Петра виконує український актор Дмитро Сова.

«Мій герой – автомеханік і далекобійник Петро. Він добрий і простий, вірний своїм життєвим принципам, і в цьому полягає краса його душі, – розповів актор. – У нього є міцні стосунки, улюблена справа, але одного разу Петра підставляють. Навіть потрапивши за грати, він не опускає рук і не втрачає надії допомогти своїй коханій виплутатися зі складних життєвих перипетій».

Також у фільмі знімаються актори Аліна Сергєєва, Андрій Ісаєнко, Олександр Ратніков, Ксенія Баша, Ірина Гришак, Влад Демиденко, Ганна Розстальна, Володимир Міняйло й інші.

Режисер-постановник картини – Володимир Янощук.

«Наш проект дуже реалістичний. Тут згусток стосунків, просто неймовірне загострення пристрастей – падіння зі сходів, тут же занурення в басейн, знущання. З таким матеріалом, де почуття героїв виходять назовні, дуже цікаво працювати, при цьому ми дотримуємось межі, щоб не перебільшити з емоційністю, – розповів режисер.

Оператор-постановник фільму – Антон Вербін. Продюсери – Наталія Стрибук, Віталій Сіренко.

Зйомки проходять у Києві та Київській області і триватимуть до середини квітня.

Нагадаємо, у Київській області Film.ua розпочала зйомки чотирьохсерійного міні-серіалу «Вір мені» на замовлення телеканалу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY