detector.media
27.03.2018 20:15
ЗМІ: Засновника Russia Today Лесина вбили на замовлення близького до Путіна олігарха
ЗМІ: Засновника Russia Today Лесина вбили на замовлення близького до Путіна олігарха
ФБР нібито має звіт про справжні обставини смерті Михайла Лесина в 2015 році у Вашингтоні, складений автором «російського досьє» на Трампа.

Екс-радник президента РФ Володимира Путіна і засновник телеканалу Russia Today Михайло Лесин, знайдений мертвим 5 листопада 2015 року в готелі у Вашингтоні, був убитий за замовленням наближеного до президента РФ олігарха. Про це йдеться в секретному звіті, який нібито є у розпорядженні ФБР, повідомляє видання BuzzFeed, передає Ліга.net.

За даними ЗМІ, звіт склав колишній британський розвідник Крістофер Стіл - автор скандального досьє про зв'язки між Росією і президентом США Дональдом Трампом.

Чотири джерела, які повністю або частково ознайомилися з цим документом, стверджують, що, згідно зі звітом Стіла, Лесина побили до смерті люди, що працюють на близького до Путіна олігарха.

Бандитам нібито наказали побити, але не вбивати екс-радника президента РФ, однак вони перестаралися.

При цьому, за словами трьох джерел, Стіл описує вбивць Лесина як «російських агентів держбезпеки, які підробляють на олігарха».

5 листопада 2015 року Лесина знайшли мертвим у кімнаті одного з готелів в столиці США. Російські ЗМІ стверджували, що колишній радник Путіна помер від серцевого нападу.

У жовтні 2016-го прокуратура Вашингтона повідомила про завершення розслідування загибелі Лесина, назвавши основною причиною його смерті «нещасний випадок», а додатковою - гостре алкогольне отруєння.

Однак в липні 2017 року американські ЗМІ припустили, що Лесин насправді був убитий.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY