detector.media
26.03.2018 18:09
Праворадикали намагалися зірвати дискусію на Docudays та перешкоджали роботі журналіста
Праворадикали намагалися зірвати дискусію на Docudays та перешкоджали роботі журналіста
Пізніше за допомогою полції вхід до приміщення було разблоковано, противники дискусії відійшли за паркан галереї.

Близько 20 агресивно налаштованих представників праворадикальних рухів о 16.20 прийшли під галерею IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8), де о 17 годині мала розпочатись дискусія «Права людини: проблема поширення ультраправих рухів в Україні». Про це повідомляє кореспондент Центру інформації про права людини.

За його словами, радикали блокували вхід до приміщення та зривали плакати фестивалю зі стін IZONE. Повідомляється, що при цьому вони не пропускали всередину журналіста Центру інформації про права людини Миколу Мирного, навіть після того, як він показав акредитацію журналіста. Коли він почав знімати на телефон, хтось із натовпу вдарив по телефону, і телефон упав на підлогу.

Організатори дискусії піднялись на 2-й поверх та викликали поліцію. За її допомогою вхід до приміщення було разблоковано, противники дискусії відійшли за паркан галереї. 

Дискусія почалась о 17.15. 

За словами голови правління Центру інформації про права людини Тетяни Печончик, поліція гарантувала безпеку під час проведення дискусії та безпечне полишення заходу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY