detector.media
26.03.2018 17:19
У Мінінформполітики заявили, що «російські боти» використовують трагедію в Кемерово для антиукраїнської пропаганди
У Мінінформполітики заявили, що «російські боти» використовують трагедію в Кемерово для антиукраїнської пропаганди
За словами заступника міністра, російські боти у соцмережах намагаються відволікти увагу «від встановлення реальної кількості жертв та пошуку реальних винуватців».

«Російські ботоферми» використовують проти України трагедію в російському Кемерово, де під час пожежі в торговому центрі загинули десятки людей. Про це у Facebook заявив заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін.

«З ночі відслідковуємо відображення ситуації в Кемерово у інформаційному просторі. Російські ботоферми запустили, вже декілька разів раніше відпрацьовану, технологію (те ж саме було після катастроф літаків над Синаєм та Чорним морем). Головний наратив - «українці радіють смертям російських дітей», - написав Дмитро Золотухін.

За його словами, «поширення цього наративу спрямоване на відволікання уваги від самої трагедії, від встановлення реальної кількості жертв та пошуку реальних винуватців».

Нагадаємо, що 25 березня в торгово-розважальному комплексі «Зимняя вишня» в російському місті Кемерово почалася пожежа. На даний момент підтверджена загибель 64 людей, тіла 6 з них залишаються під завалами ТЦ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY