detector.media
26.03.2018 15:16
До 1 квітня – подача заявок на дистанційний курс з доступу до інформації
Центр демократії та верховенства права запрошує журналістів та громадських активістів, зацікавлених у отриманні інформації від органів влади та інших структур, пройти дистанційний курс «Доступ до публічної інформації».

Аудиторія:

Дистанційний курс розроблений для працівників ЗМІ, зокрема, для журналістів і редакторів, а також для громадських активістів.

Формат навчання:

Навчання відбуватиметься на платформі дистанційних курсів.

Впродовж курсу учасники дізнаються про:

Слухачі також матимуть можливість ставити додаткові питання експертам Центру демократії та верховенства права з тем дистанційного курсу.Контроль знань відбуватиметься за допомогою підсумкового тесту. Після його успішного складання учасники отримають сертифікат про проходження дистанційного курсу.

Для того, щоб стати слухачем дистанційного курсу, потрібно заповнити онлайн-анкету.Заповнення анкети повинне бути здійснено за один сеанс. Це означає, що відкриту анкету неможливо зберегти для подальшого редагування.

Навчальна група формуватиметься на конкурсних засадах. Останній день подачі анкет – 1 квітня (включно). Результати відбору будуть повідомлені 3 квітня.

Додатково (поза конкурсом) Центр демократії та верховенства права розгляне заявки від кандидатів, готових підтримати діяльність Центру. Деталі тут.

За додатковою інформацією з питань участі в дистанційному курсі звертайтеся за електронною адресою  edu@medialaw.kiev.ua.

Курс проводиться за підтримки Уряду Швеції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY