detector.media
26.03.2018 13:16
З 31 травня по 3 червня – «Дні електронних комунікацій-2018»
«Дні електронних комунікацій України» (скорочено – #ДЕК) проходитимуть з 31 травня по 3 червня 2018 року на Київщині у селі Глібівка в готельному комплексі «Джинтама-Бриз» на березі Київського моря.

Незалежні галузеві об’єднання – Інтернет асоціація України, Асоціація правовласників та постачальників контенту і Латвійська асоціація електронних комунікацій – заснували ДЕК у 2017 році як місце зустрічей підприємців телеком- і медіа-сфери у конвергентному контексті, з метою напрацювання спільних стратегій, спілкування з державними діячами, потенційними партнерами, стейкхолдерами, вендорами та інвесторами.

У фокусі ДЕК-2018 напрями на зростання телеком-бізнесу – кібербезпека та інформаційна безпека в мережі Інтернет, партнерство з медіа, платне телебачення, практичні кейси інтернет-речей, покращення сервісів для клієнтів із застосуванням технологічних новацій, деталі роботи з ОТТ-сервісами, огляд змін до законодавства, прогнози, перспективи, доступ, відповідальність за піратські дії тощо.

Проведення конференції підтримують два Комітети Верховної Ради України – з питань інформатизації і зв'язку; з питань свободи слова та інформаційної політики; а також Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

Генеральний спонсор заходу 2018 року – лідер з продажу телекомунікаційного обладнання - компанія DEPS.

Організатори ДЕК запрошують усіх зацікавлених осіб до участі й плідної співпраці. Більше інформації про подію, наші контакти, а також попередня програма заходу й реєстрація – за посиланням http://dek.org.ua/uk/

Для членів асоціацій і перших учасників передбачені спеціальні умови.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY