detector.media
23.03.2018 13:39
Film.ua знімає для каналу «Україна» міні-серіал «Вір мені»
Film.ua знімає для каналу «Україна» міні-серіал «Вір мені»
У Київській області Film.ua розпочала зйомки чотирьохсерійного міні-серіалу «Вір мені» на замовлення телеканалу «Україна»

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Мелодрама розповідає про геоїню Ірину, яка разом з маленьким сином Микитою приїжджає в провінційне містечко, щоб почати нове життя і втекти від людей, які їй загрожують.

 «У житті трапляються ситуації, коли люди втрачають віру, опускають руки, опиняючись в глухому куті. Ми знімаємо історію про надії, тому, як вона змінює реальність. Коли людина вірить, йому зустрічаються люди, які йому допомагають, і він вибирається з найскладніших і безвихідних ситуацій. Саме це відбувається з головними героями. У нас персонажів трохи, але вони яскраві, з драматичною долею. Їм необхідні віра і надія на краще, і вони, звичайно, знайдуть це ... », – розповіла режисер серіалу Ірина Громозда.

Головні ролі фільму виконують: Катерина Рябова, Дмитро Пчела, 11-річний Данило Лакоза.

«Мій герой – хороший хлопець, добрий, але заради грошей він працює на поганих людей, – пояснив артист. – Йому доведеться обрати між хворою сестрою, яку треба врятувати, і своєю коханою Інною. Однак мій герой знайде нестандартний вихід із ситуації...».

У серіалі також знімаються: Леся Островська, Ірина Веренич-Островська, В'ячеслав Довженко, Сергій Комаровський, Дмитро Сарансков, Марина Кошкіна та інші.

Продюсери серіалу: Євген Лященко, Віктор Мирський, Наталя Стрібук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Катерина Швець. Виконавчий продюсер проекту – Катерина Швець .

«Ця історія про те, що потрібно завжди залишатися собою, вірити собі і в себе, не втрачати надії, навіть коли доля посилає нелегкі випробування. Адже допомога і підтримка може прийти з самого несподіваного боку – і в це треба вірити», – розповіла пані Швець.

За повідомленням Film.ua, робота над серіалом триватиме до кінця липня.

Нагадаємо, 3 березня в Києві міжнародна команда копродукційного проекту «Гарет Джонс» на чолі з режисером Аґнєшкою Голланд розпочала зйомки українського блоку фільму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY