detector.media
23.03.2018 11:16
ZIK запускає розважально-музичну програму «Гараж»
ZIK запускає розважально-музичну програму «Гараж»
24 березня телеканал ZIK запускає розважально-музичну програму «Гараж». Ведучим проекту про нову українську музику стане MC Герман Дутковські

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Гараж» – проект про молодих українських артистів, виконавців та гурти. Формат програми – невимушене інтерв’ю, під час якого ведучий спілкується з гостями про їхню творчість, перші кроки в музиці, здобутки й труднощі. Гості програми виконуватимуть в ефірі саунд-чеки та джем-сейшени.

Ведучим прем’єрного проекту ZIKу стане 26-річний MC Герман Дутковські, який був ведучим програми «Розмова» на телеканалі «ТВ5».

«Герман не просто знається на музичній індустрії, він живе в цьому середовищі. Тож проект повинен вийти досить пікантним, таким, що розкриє особисті історії українських селебреті», – прокоментував креативний продюсер телеканалу ZIK Олександр Авшаров.

Прем’єра нового проекту відбудеться на телеканалі ZIK 24 березня о 22:30.

Нагадаємо, 14 березня на телеканалі ZIK стартувало інформаційно-політичне ток-шоу в форматі дебатів «Гра Z вогнем» з Тетяною Даниленко.

24 березня на телеканалі ZIK відбудеться прем’єра спільного з інтернет-виданням «Українська правда» викривального проекту «Джокери», ведучою якого стала Севгіль Мусаєва.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY