detector.media
23.03.2018 11:05
Рекламно-комунікаційна компанія Adsapience повідомила про нову стратегію
Рекламно-комунікаційна компанія Adsapience повідомила про нову стратегію
Рекламно-комунікаційна компанія Adsapience, у склад якої на початку грудня 2017 року увійшли ТМА України, Імпакто та Momentum, повідомляє, що у новому статусі команда фокусується на посиленні стратегічної і креативної складової продуктів, а також розвитку діджитал та інновацій

Про це йдеться в релізі Adsapience.

Зазначено, що Adsapience «продовжить займатися побудовою і підтримкою відносин між брендами і їх споживачами і партнерами».

Наразі основні експертизи та напрямки в компанії – це комплексні комунікаційні рішення для фінансового сегмента; experiential marketing, спонсорство та івенти; consumer, shopper and trade marketing.

Як зазначає прес-служба, у новому статусі команда фокусується на посиленні стратегічної і креативної складової продуктів, а також розвитку діджитал та інновацій.

«В даний момент інвестиції в команду і продукт є нашим пріоритетом. У першому випадку, ми працюємо з нашою репутацією роботодавця: ефективна система мотивації, комфортний робочий простір, постійний професійний розвиток. У другому випадку – формуємо взаємовигідні підходи до співпраці з зовнішніми експертами та партнерами для посилення поточних і створення нових продуктів», – повідомила генеральний директор Adsapience Наталя Боярчук.

Основні клієнти Adsapience – це Mastercard, IDS, Carlsberg, Google, KredoBank, «Київстар», Lego, Pernod Ricard, Snack Production, etc.

Нагадаємо, на початку грудня 2017 року група «АДВ Україна» перетворилася на україно-британську комунікаційну компанію razom communications.  

У razom communications увійшли не всі агентства «АДВ Україна»: три агентства маркетингових сервісів - «ТМА Україна», Impacto і Momentum - були передані російськими засновниками топ-менеджменту цього напрямку, СЕО якого була і залишилася Наталія Боярчук.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY