detector.media
22.03.2018 10:10
Star Media знімає для каналу «Україна» 24-серійну мелодраму «Серце матері»
Star Media знімає для каналу «Україна» 24-серійну мелодраму «Серце матері»
Кінокомпанія Star Media знімає у Києві та області 24-серійну мелодраму «Серце матері», прем'єра якої відбудеться на телеканалі «Україна»

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

«Серце матері» розповідає про Асю Демидову, у якої помирає матір і вона залишається одна. Дівчина мріє стати відомим модельєром і влаштовується працювати на швейну фабрику.

«Проект дуже цікавий. А я завжди виходжу з того, що важливо і цікаво мені. Рідко, коли сценарій навіть в найпершій редакції, настільки захоплює. В даному випадку він з першої сторінки до останньої тримав – історія, дія. Плюс в цьому проекті вдалося зібрати дуже цікавих людей, справжніх професіоналів своєї справи», – розповів про серіал режисер-постановник Олександр Ітигілов.

Головні ролі виконують Олеся Фаттахова та Артем Алексєєв.

«Моя героїня шалено захоплена своєю справою – дизайном одягу. Вона виросла в мріях і любові, вона працьовита і цілеспрямована, крім роботи її ніколи нічого не цікавило, і тут раптом в її житті відбувається стільки подій. Насправді мені самій цікаво, як вона з усім цим впорається (сміється)», – прокоментувала пані Фаттахова.

«Проект спочатку здався мені дуже сучасним і актуальним. Читаючи сценарій я вже розумів, що мені цікаво буде зіграти цю роль. Мій герой – відкритий, чесний, люблячий. Коли він зустрічає Асю, в його житті з'являється не тільки любов, а й опора, адже їх об'єднує спільна справа», – розказав пан Алексєєв.

Також у серіалі знімаються: Олексій Нагрудний, Ілля Алексєєв, Людмила Загорська, Федір Лавров, Алла Масленникова, Олеся Жураковська, Дар'я Трегубова. Продюсери: Влад Ряшин та Олексій Терентьєв.

Нагадаємо, у лютому кінокомпанія Star Media на замовлення телеканалу «Україна» розпочала у Києві зйомки 4-серійної детективної мелодрами «Відчинене вікно».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY