detector.media
21.03.2018 11:05
«1+1 медіа» запускає кастинг-платформу для пошуку талантів
«1+1 медіа» запускає кастинг-платформу для пошуку талантів
Група «1+1 медіа» повідомляє про запуск єдиної кастинг-платформи O-kolo, яка допоможе всім охочим взяти участь у проектах «1+1 продакшн» і телеканалів «1+1 медіа»

Про це йдеться в релізі медіагрупи.

Повідомляється, що одним з проектів, для якого медіагрупа буде шукати акторів за допомогою O-kolo, буде другий сезон серіалу «Школа».

O-kolo працює у форматі онлайн-бази з особистим кабінетом. Для реєстрації користувач повинен заповнити спецільну анкету і завантажити власне фото. Зокрема, існує можливість додати аудіо- та відеофайли.

«1+1 медіа» повідомляє, що слідкувати за коректністю інформації і модерувати наповнення анкет будуть фахівці медіагрупи. Також є можливість акторам  періодично оновлювати інформацію про себе.

«Ми працювали над O-kolo не один рік, і сьогодні хочемо представити новий ресурс, який забезпечить пряму комунікацію між потенційними учасниками проектів 1+1 медіа і нашими кастинг-менеджерами. Запрошую усіх, хто причетний до відеоконтенту та хоче брати участь у його створенні, реєструватись та бути з нами на зв’язку», – прокоментувала генеральний продюсер «1+1 продакшн» Вікторія Лєзіна.

За повідомленням прес-служби, перші декілька місяців O-kolo буде працювати у тестовому режимі.

«В планах групи адаптувати платформу для локацій, костюмів, реквізиту і таким чином об’єднати ключові напрямки виробництва контенту для кіно, телебачення та інтернету у єдиному зручному онлайн-сервісі», – додала прес-служба.

Кастинг-платформа O-kolo вже відкрита для реєстрації та доступна за посиланням.

Нагадаємо, нові серії україномовної стрічки «Школа» вийдуть восени 2018 року.

Фото: «1+1 медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY