detector.media
20.03.2018 13:51
Канали «Медіа Групи Україна» перемогли в тендері на трансляції наймасштабніших змагань під егідою УЄФА
Канали «Медіа Групи Україна» перемогли в тендері на трансляції наймасштабніших змагань під егідою УЄФА
Медіа-холдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер на трансляції матчів збірної України в Лізі націй УЄФА, кваліфікацій Чемпіонату Європи 2020 і Чемпіонату світу 2022, а також ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини Євро-2020 на території України.

Про це повідомляє прес-служба каналів «Футбол 1»/«Футбол 2».

Перемогу в тендері на трансляції найбільших змагань під егідою УЄФА здобули телеканали «Україна» і «Футбол 1»/«Футбол 2».

«Ми пишаємося довгостроковими відносинами з Союзом європейських футбольних асоціацій. Трансляції матчів збірної України - це виклик і відповідальність одночасно, - зазначив генеральний директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко. - Команда професіоналів телеканалів «Україна» та «Футбол 1»/«Футбол 2» докладе максимум зусиль і виконає всі покладені на неї зобов'язання на найвищому рівні».

«Ми підписали довгострокову угоду з Союзом європейських футбольних асоціацій і наступні чотири роки будемо транслювати матчі всіх європейських збірних. А це понад 1000 поєдинків, 140 ігрових дня і 200 тимчасових слотів, - повідомляє директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов. - Щоб охопити весь цей обсяг трансляцій, у нас працюватиме live-студії з включеннями з усіх матчів ігрового дня, студії, які будуть готувати глядачів до поєдинків і підводити підсумки після їх закінчення.

Крім звичних матчів Європейської кваліфікації, ми запропонуємо глядачу абсолютно новий продукт - Ліга націй УЄФА. Цей турнір покликаний підняти рівень і престиж футболу серед національних збірних. Товариські поєдинки поступово відходять на другий план, а їм на зміну приходять матчі з реальною спортивною складовою - можливістю потрапити до фінальної частини чемпіонатів світу та Європи. Я вважаю, що з появою нового турніру у виграші залишаться всі: вболівальники отримають ще більше видовищ і емоцій, а в нашу сітку мовлення додадуться більше 300 поєдинків».

За словами пана Денисова, ключовою подією наступних чотирьох років стане Євро-2020, який вперше пройде в 12 країнах-членах УЄФА.

«50 матчів європейської першості і фінальний поєдинок глядачі побачать ексклюзивно в прямому ефірі наших телеканалів», - додав він.

Як повідомляв «Детектор медіа», згідно продовженої «Медіа Групою Україна» та Українською прем'єр-лігою угоди, канали «Україна» та «Футбол 1»/«Футбол 2» у наступні три роки транслюватимуть матчі суперкубка України.

Таким чином, матчі за суперкубок України в 2018, 2019 і 2020 роках транслюватимуться на каналах «Україна», «Футбол 1»/«Футбол 2».

Фото: footballua.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY