detector.media
20.03.2018 12:59
У новому сезоні реаліті «Топ-модель по-українськи» експерти говоритимуть українською
У новому сезоні реаліті «Топ-модель по-українськи» експерти говоритимуть українською
Однією з головних новацій другого сезону проекту «Топ-модель по-українськи», зйомки якого стартували на Новому каналі, стало те, що всі експерти на чолі з ведучою Аллою Костромичовою заговорили українською.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

На українську перейшла і вся російськомовна частина команди проекту.

«Чесно скажу, це було непросте рішення, – каже Алла Костромичова. – Я народилась і виросла у Криму, навчалась російською у школі та в університеті. А тепер багато років живу в Америці. Тому українська стала для мене викликом. Але недарма ж наш проект має назву «Топ-модель по-українськи». Потрібно бути гідними. Тож цього року я влаштувала випробування не тільки нашим учасникам, а й собі».

У павільйоні, де відбувався телекастинг «Топ-модель по-українськи», створено також нові декорації: він нагадував космічний корабель або кадр із фільму «Матриця».

«Цього року ми шукаємо модель нового покоління, – пояснює керівник проекту Олена Звірик. – Світ дуже стрімко розвивається – сучасні технології, соцмережі, швидкість обміну інформацією. Наші експерти подумали і вирішили, що моделінг повинен рухатись із такою ж швидкістю. Зараз модель – це не просто гарний високий манекен. Це трендсетер, лідер думок, приклад для наслідування. І саме таких ми хочемо виховати».

Тому під час передкастингів команда модельного реаліті шукала учасників не тільки з крутими параметрами, але і з потенціалом «моделі нового покоління». Ведуча Алла Костромичова особисто вивчала відеовізитівки і сторінки претендентів у соцмережах. Разом з експертами на телекастингу - Сергієм Нікітюком, Сонею Плакидюк, Костею Боровським - вона порівнювала інтернет-образи учасників із реальною картинкою. Найперспективніші і потрапили до 30-ки найкращих.

Старт другого сезону «Топ-моделі по-українськи» на Новому каналі заплановано на осінь.

Як повідомляв «Детектор медіа», учасники шоу «Топ-модель по-українськи» Маша Шевченко, Сергій Пістрий, Ліза Доронько та Свят Бойко з'являться у перших епізодах містичного серіалу Нового каналу, який вийде в ефірі в 2018 році.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY