detector.media
19.03.2018 14:31
У парламентському антикорупційному комітеті просять не пускати на засідання журналістів
У парламентському антикорупційному комітеті просять не пускати на засідання журналістів
Виконуючий обов'язки голови парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції Юрій Савчук просить заборонити журналістам висвітлювати засідання, яке відбудеться 21 березня, «щоб комітет не політизувався, і щоб уникнути спекуляцій».

Про це Юрій Савчук заявив на погоджувальній раді парламенту в понеділок, 19 березня, повідомляє «Українська правда». 

«Деякі наші колеги, члени комітету, на сьогоднішній день блокують роботу комітету, спекулюючи своєю присутністю, а скоріш неприсутністю на комітеті, не даючи працювати комітету за відсутності кворуму», - заявив він.

Пан Савчук запропонував провести засідання комітету у середу, 21 березня, без засобів масової інформації у закритому режимі, «щоб комітет не політизувався і щоб уникнути цих спекуляцій».

Як повідомляв «Детектор медіа», 7 грудня за проект Постанови про відкликання народного депутата («Самопоміч»), колишнього журналіста Єгора Соболєва з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (№7368) за основу та в цілому проголосували 256 депутатів.

Раніше повідомлялося, що 10 депутатів антикорупційного Комітету вимагають відкликання Єгора Соболєва з посади голови Комітету. Також повідомлялося, що разом з відставкою Соболєва БПП хоче розглянути призначення аудитора НАБУ. 

6 грудня за зняття з посади голови Комітету Верховної Ради з питань протидії корупції, народного депутата («Самопоміч»), колишнього журналіста Єгора Соболєва проголосувало 12 членів комітету. Питання розглядалося на засіданні першим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY