detector.media
19.03.2018 13:47
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму 21-річного режисера «Соломонове рішення»
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму 21-річного режисера «Соломонове рішення»
Прем'єра чотирисерійного фільму «Соломонове рішення» виробництва компанії «Арт Територія» на замовлення телеканалу «Україна» відбудеться у неділю, 25 березня, о 17:00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

Головна героїня фільму Надія живе з сином Сашком у ​​маленькому провінційному містечку, працює касиром у супермаркеті. Раптово у неї виявляють серйозне серцеве захворювання, – їй необхідна пересадка серця. Надя, взявши з собою сина і кішку, вирушає до столиці, де її чекають у благодійному фонді. Вона знайомиться зі співробітницею фонду Ольгою та її подругою Оленою. Поки Надя лежить у лікарні, Олена забирає Сашка до себе і піклується про нього. Коли з'ясовується, що фонд не може допомогти Наді, вона передає опіку над Сашком Олені. Хлопчик залишається в столиці, а Надя повертається до рідного міста – фактично вмирати.

Однак через деякий час донорське серце для Наді знаходять, після успішної операції вона хоче повернути собі сина, але стикається з опором Олени. Чи знайдеться для двох матерів «соломонове рішення»?

Головні ролі у фільмі зіграли Олександра Сизоненко, Олексій Чугаєв, Наталія Височанська, Ольга Олексій та інші актори.

Режисером картини став 21-річний Антон Скрипець.

«Під час роботи над цим проектом найбільшим викликом для мене було завоювати довіру групи і акторів. Факт того, що режисерові 21 рік, важко ігнорувати. Але в результаті якщо не всі, то більшість мені повірили, і процес зйомок був дуже цікавим і насиченим», – згадує режисер.

Для продакшена стало справжнім випробуванням знайти головного героя на роль Сашка.

«За сюжетом картини хлопчикові 5 років. Він ходить ще до дитячого садочка. Але в реальному житті дуже складно знайти хорошого 5-річного актора. Дитині треба вивчити дуже багато тексту, а п'ятирічкам це зробити нелегко. Але ми знайшли вихід – взяли на цю роль 7-річного хлопчика – Олексія Чугаєва. І зйомки пройшли відмінно», – розповідає продюсер серіалу Ігор Волков.

Зйомки фільму проходили в Києві минулого року. Основна локація розташовувалася на Подолі.

Як повідомляв «Детектор медіа», у понеділок, 19 березня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра восьмисерійної стрічки «Скарбниця життя» виробництва «Української продакшн студії» на замовлення каналу.

Події фільму розгортаються на початку 90-х. Складний час багато що змінює в родині Савчуків. Молодший син Степана та Марії, 20-річний Сашко, влаштовується на роботу в кооператив, причетний до низки квартирних крадіжок. Справу цю розслідує брат Сашка, Павло. Стосунки між братами – гірше не може бути. І справа не в злочинній діяльності кооперативу – Сашко до того, що відбувається, не причетний. А в тому, що заводська медсестра Оксана, в яку Сашко давно й безнадійно закоханий, погоджується вийти заміж за Павла...

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY