detector.media
17.03.2018 17:00
«Укрпошта» випустить поштові марки з героями мультфільму «Викрадена принцеса»
«Укрпошта» випустить поштові марки з героями мультфільму «Викрадена принцеса»
Номінал поштових марок – 5 грн. Тираж кожної марки – 100 тисяч примірників.

ПАТ «Укрпошта» у співпраці зі студією Animagrad (FILM.UA Group) анонсувала випуск художніх поштових марок, присвячених анімаційному фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Про це повідомляється на офіційному сайті стрічки.

На одній з двох поштових марок, виконаних на самоклейному папері, зображені головні герої на фоні старовинного Києва: принцеса Міла, її батько – київський князь Володимир, а також коханий – мандрівний актор Руслан. На іншій поштовій марці зображено Хом’яка Вінницького.

Номінал поштових марок – 5 грн. Тираж кожної марки – 100 тисяч примірників. До поштових марок буде випущено конверт «Перший день» та виготовлено спеціальний поштовий штемпель.

Повідомляється, що незабаром поштові марки «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» з’являться  у відділеннях «Укрпошти». 

Нагадаємо, анімаційний фільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», створений студією Animagrad за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийшов у національний прокат 7 березня

Він став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування склала близько 20% від загального бюджету в 95 млн грн.

За перший вікенд прокату в Україні стрічка зібрала майже 21,5 млн грн. Мультфільм побив рекорд із касових зборів серед українських фільмів.

16 березня стартував прокат анімаційної стрічки в Румунії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY