detector.media
16.03.2018 20:00
Сестра Олега Сенцова повідомила про погіршення стану його здоров'я
Сестра Олега Сенцова повідомила про погіршення стану його здоров'я
Український режисер повідомив у листі, що в нього випадає волосся та кришаться зуби.

Наталя Каплан, сестра українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно утримують в Росії, повідомила про погіршення його стану здоров'я. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Прийшов лист від Олега. Передає всім привіт і запевняє, що у нього все нормально. Хоча при цьому пише, що у нього кришаться зуби і випадає волосся. Зазначає, що там здоров'я втрачається повільно, але безповоротно» - написала вона.

Нагадаємо, 25 серпня 2015 року Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму.

Згодом стало відомо, що Сенцова направили у виправну колонію №8 («Білий ведмідь») у місто Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

Адвокат Олега Сенцова Андрій Дінзе заявив про нібито готовність свого підзахисного писати прохання про помилування. За його словами, якщо стане питання про обмін, то Сенцов готовий написати прохання про помилування. Але сестра режисера спростувала цю інформацію.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY