detector.media
15.03.2018 18:41
Журналіст програми «Наші гроші» позиватиметься на прокурора Матіоса через наклеп і погрози
Журналіст програми «Наші гроші» позиватиметься на прокурора Матіоса через наклеп і погрози
Головний військовий прокурор назвав журналістів програми «Наші гроші» «немовлятами», а їх роботу - «фекаліями».

Журналіст програми «Наші гроші» Данило Мокрик заявив про намір позиватися до суду через наклеп з боку голови Військової прокуратури України Анатолія Матіоса. Про це він написав 15 березня у Facebook.

«Так чи інакше, є межі, за які Головний військовий прокурор своїм останнім постом зайшов двома ногами. Тому з мого боку вот прям днями будуть: 1) позов за наклеп у шкоду репутації; 2) позов за погрози, які мали місце раніше; 3) скарга у КДКП (Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів – ред.)», — написав Данило Мокрик.

Також він звернувся до голови парламентського комітету з питань свободи слова Вікторії Сюмар і генерального прокурора Юрія Луценка з проханням відреагувати на образи Матіоса.

Раніше голова Військової прокуратури Анатолій Матіос публічно звинуватив журналіста Мокрика нібито у роботі на екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, який наразі переховується від правоохоронних органів України.

Зокрема, Матіос у грубій формі прокоментував інформаційний запит, отриманий Військовою прокуратурою від журналіста Мокрика. Головний військовий прокурор назвав журналістів програми «Наші гроші» «немовлятами», а їх роботу - «фекаліями».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY