detector.media
15.03.2018 16:45
У Посольстві України в Японії представили стрічку про Україну «Дякую» - МІП
У Посольстві України в Японії представили стрічку про Україну «Дякую» - МІП
Міністерство інформаційної політики України в Посольстві України в Японії 14 березня репрезентувало стрічку «Дякую» - задля популяризації та встановлення дружніх зв’язків між країнами.

Про це повідомляється на сайті Мінінформу. 

У презентації взяли участь Високоповажний Посол України в Японії Ігор Харченко, керівник сектору по роботі зі ЗМІ МІП Марина Соботюк, а також громадськість та активісти Токіо (регіон Мінато).

«Українські фільми та короткометражні стрічки потрібні тут для роз’яснення японцям, яка Україна «зсередини», - зазначив пан Харченко. - Це дуже дієвий інструмент, що дає можливість зрозуміти японцям - Україна держава зі своїми традиціями, цікавими місцями та гостинними людьми».

«Цю стрічку МІП запланувало з метою популяризувати Україну. Головний її герой - японець, який поміж своїх пригод пізнає по-справжньому гостинну та туристичну Україну. Ми хотіли продемонструвати дружнє ставлення до всіх, хто відвідує нашу країну. А головний герой японець, бо Японія підтримує Україну і ми це відчуваємо», - сказала Марина Соботюк.

МІП нагадує, що стрічку «Дякую» в 2017 році на замовлення Міністерства інформполітики виготовила знімальна група Best friends film. Прем‘єрний показ стрічки відбувся в грудні минулого року, зараз відбуваються презентації в регіонах України.

МІП готове надати стрічку для презентації в регіонах громадським активістам.

Нагадаємо, в листопаді минулого року ІА «Укрінформ», Міністерство інформаційної політики України та Посольство Японії в Україні репрезентували в Арт-хабі виставку робіт-переможців конкурсу «Японія у фото очима українців».

Фото: МІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY