detector.media
14.03.2018 14:48
«1+1 медіа» отримала «золото» та «срібло» премії PromaxBDA Europe Awards 2018
«1+1 медіа» отримала «золото» та «срібло» премії PromaxBDA Europe Awards 2018
«1+1 медіа» здобула одразу дві нагороди престижної міжнародної премії у сфері телепромо та дизайну PromaxBDA Europe Awards.

Про це повідомила прес-служба «1+1 медіа».

Переможцем у номінації «Programme Open/Titles» стали розроблені командою маркетингу «1+1 медіа» титри до документального українського фільму «Діти Перемоги»

За перемогу у цій номінації змагалися проекти німецького каналу «TV 2», італійського «RAI Radiotelevisione», компанії «Motionmakers», а також ще одна робота від «1+1» медіа – титри документальної стрічки «Україна. Повернення своєї історії-2».

Срібним призером у категорії «Experiential or Stunt Promotion for a Consumer» стала організація промо-кампанії проекту «Музей Новин», суперниками якої були кейси італійських FOX Networks Group, Discovery та CHANNEL 5.

«Титри, які відкривають, є однією із найпрестижніших і водночас найскладніших номінацій премії. Перемога в ній – це складно та гідно», – коментує директор зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа» Олена Мартинова.

«Це вже друга європейська нагорода для Музею Новин. Ми щасливі, що проект, який захопив тисячі українців, визнає професійна спільнота за межами країни», – каже PR-директор «1+1 медіа» Світлана Павелецька.  

До шорт-листа PromaxBDA Europe Awards 2018 потрапили одразу п’ять промо-кампаній «1+1 медіа», зокрема, окрім фіналістів, серед претендентів були оновлений логотип телеканалу «2+2» та лого програми «Model XL», йдеться в повідомленні.

Імена переможців було оголошено 13 березня на Церемонії нагородження у Римі.

Серед фіналістів у номінації «Set design» був також Segodnya - 24/7 news format studio TRBC Ukraine. 

Як повідомляв «Детектор медіа», в жовтні 2017 року телеканал ICTV здобув нагороди престижної європейської премії Eyes&Ears Awards. Роботи департаменту промо та дизайну ICTV були представлені у фіналі в чотирьох номінаціях і отримали три «золоті» і одну «бронзову» нагороди.

Фото: «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY