detector.media
14.03.2018 14:02
Із життя пішла відома журналістка Інна Чічінадзе
Із життя пішла відома журналістка Інна Чічінадзе
Інна Чичинадзе, одна із засновниць Українського Іномовлення, понад півстоліття пропрацювала в міжнародній журналістиці і виховала ціле покоління журналістів-міжнародників.

Інна Костянтинівна Чічінадзе померла 12 березня. Про це повідомила директор Всесвітньої служби радіомовлення України Жанна Міщерська.

Інна Чічінадзе народилася 21 лютого 1939 року в Тбілісі. У 1961 році закінчила факультет журналістики Київського держуніверситету ім. Т.Г.Шевченка, а в 1969-му – ще й факультет романо-германської філології.

«Людина – епоха, Людина – легенда, одна з засновниць Українського Іномовлення – англійської, німецької, румунської редакцій радіомовлення на зарубіжні країни, - пишуть колеги Інни Костянтинівни з Українського радіо. - Талановитий журналіст, досвідчений керівник, людина  енциклопедичних знань – Інна Костянтинівна  пропрацювала в міжнародній журналістиці понад 50 років, починала як телеведуча на  Кримському ТВ, була серед тих, хто організовував і брав участь у першому телемості СРСР – США за часів перебудови. Інна Костянтинівна виховала ціле покоління журналістів-міжнародників, більшість з яких й досі працює в дипломатичних установах України за кордоном, в найвпливовіших зарубіжних медіа-корпораціях (BBC, CBC, DW, Euronews тощо).

Ім’я Інни Костянтинівни Чічінадзе назавжди пов’язане  з історією Українського радіо та Всесвітньої  служби радіомовлення України.

Колектив Українського Радіо висловлює найщиріші співчуття родині, друзям та колегам у зв’язку з непоправною втратою».

«Детектор медіа» сумує з приводу смерті Інни Чічінадзе і співчуває її рідним та близьким.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY