detector.media
12.03.2018 20:00
Колишнього футболіста «Ліверпуля» відсторонили від роботи на телебаченні через плювок у машину вболівальника
Колишнього футболіста «Ліверпуля» відсторонили від роботи на телебаченні через плювок у машину вболівальника
Екс-гравець вже приніс свої вибачення потерпілим у телефонній розмові, а пізніше зустрівся з родиною, щоб вибачитися особисто.

Легенду і колишнього захисника футбольного клуба «Ліверпуль» Джеймі Каррагера відсторонили від роботи на телебаченні за плювок в машину вболівальника клубу «Манчестер Юнайтед». Про це повідомляється на офіційному сайті телеканалу Sky Sports, передає «Новое время».

Зазначається, що у машині, в яку плюнув Каррагер, перебувала 14-річна дівчинка. Телеканал вже засудив дії гравця, заявивши, що його вже усунуто від роботи і такий вчинок «нижче моральних стандартів, які очікуються від їх працівників».

Екс-гравець вже приніс свої вибачення потерпілим у телефонній розмові, а пізніше зустрівся з родиною, щоб вибачитися особисто. Також він вибачився в ефірі Sky News.

«Дуже неправильний вчинок, я вже приніс свої вибачення родині. Мене дражнили 3/4 всього шляху, одночасно знімаючи на камеру - я втратив контроль над собою. Це неприпустимо», - написав Джеймі Каррагер в своєму «Твіттері».

Нагадаємо, у червні 2017 року журналіста Костянтина Андріюка, який 13 років пропрацював на телеканалі «2+2» і вів програму «Профутбол», звільнили через скорочення штату. У «1+1 медіа» «Детектору медіа» тоді повідомили, що скорочень у групі немає.

Крім того, у листопаді 2017 року року стало відомо, що головний редактор спортивного сайту Tribuna.com Сергій Болотніков покидає проект.
У лютому 2018 року Андріюк та Болотніков запустили на YouTube власне футбольне шоу «Татотаке».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY