detector.media
12.03.2018 14:27
Євген Кисельов розповів, що його звільнення з «Інтера» вимагав особисто Путін
Євген Кисельов розповів, що його звільнення з «Інтера» вимагав особисто Путін
Відомий журналіст і телеведучий Євген Кисельов в ефірі «5 каналу» повідомив, що його звільнення з телеканалу «Інтер» зажадав від власників каналу особисто президент РФ Володимир Путін.

Про це Євген Кисельов розповів у суботу, 10 березня, в програмі «Рандеву», повідомляє «5 канал». 

«Від власників «Інтера» зажадали, щоб мене там не було. Зажадали із Москви, особисто Володимир Володимирович Путін. Чому він це зробив – це у нього треба запитувати, - сказав пан Кисельов. - Я не мав можливості говорити про це з Фірташем, я на цю тему говорив з Льовочкіним, з Юрієм Бойком, який формально не є власником «Інтера», але, як ми всі прекрасно розуміємо, близький… Спочатку вони це сприйняли як певну інтригу, від якої вони відіб’ються… Я був їм потрібен, зі мною їм було що відповісти на звинувачення в проросійськості каналу… Але потім питання стало руба… Коротше кажучи, в Кремлі сказали – треба, у керівництві «Інтера» відповіли - «єсть».

Євген Кисельов також підтвердив, що борги перед ним «Інтер» погасив лише частково.

«Детектор медіа» звернувся до прес-служби телеканалу «Інтер» з проханням підтвердити чи спростувати цю версію подій.

Як відомо, Євген Кисельов з вересня 2009 року по грудень 2012 року вів на телеканалі «Інтер» суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим», а в 2015-2016 роках - вечірнє політичне шоу «Чорне дзеркало». Нині він працює ведучим на Прямому телеканалі.

Як повідомляв «Детектор медіа», у вересні минулого року Євген Кисельов в інтерв’ю виданню «Гордон» озвучив причини, через які більше року тому залишив телеканал «Інтер». 

«В той ситуации я взял на себя некоторые обязательства, а именно – расстаться с собственниками телеканала цивилизованно, – зізнався Кисельов. – В свою очередь, мне тоже дали определенные обязательства. К сожалению, они остались невыполненными, и это дает мне моральное право подробно говорить обо всем, о чем прежде я не говорил, а если и говорил, что лишь вскользь».

«В любой момент собственники канала могли сказать: «Какие же мы пророссийские, если у нас известный русофоб Киселев ведет самую рейтинговую программу?»... Надеюсь, с моей стороны не будет самонадеянным утверждать, что своей работой на «Интере» я очень много дал телеканалу? И вот получил «благодарность»: был уволен по звонку из Москвы, при этом мне задолжали огромную, по украинским меркам, сумму и, судя по всему, не собираются возвращать», – зазначив телеведучий, припустивши, що після виходу цього інтерв’ю його шанси отримати заробітну плату від «Інтеру» ще зменшиться в рази.

Нагадаємо, що 15 квітня 2016 року «Детектору медіа» з власного джерела стало відомо, що Євген Кисельов звільняється з «Інтера». Згодом того ж вечора на початку випуску ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов попрощався з глядачами та передав обов’язки ведучого Олексію Ліхману. 19 квітня телеканал «112 Україна» оголосив про початок співпраці з Євгеном Кисельовим, який вестиме на «112 Україна» свій новий проект. Та вже восени стало відомо, що співпраці Кисельова з каналом «112 Україна» не відбудеться. До речі, у вищезгаданому інтерв’ю телеведучий зазначив, що ситуація з неочікуваною відомою «112 Україна» також може бути пов’язана із вказівками з Росії.

Фото: gordonua.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY