detector.media
12.03.2018 13:50
Черкаський журналіст Олександр Безпрозванний повідомив про погрози після публікації матеріалу
Черкаський журналіст Олександр Безпрозванний повідомив про погрози після публікації матеріалу
Журналіст черкаського інтернет-видання «Кропива» Олександр Безпрозванний повідомив, що отримав 9 березня на мобільний телефон повідомлення з погрозами від голови громадської ради при Черкаській обласній держадміністрації Євгенія Глєбова

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

За словами журналіста, смс з погрозами він отримав після того, як Євгеній Глєбов був згаданий в одному з його матеріалів за 6 березня 2018 року «Активісти» опального нардепа радіють криміналу еколога».

«За кілька днів після публікації, яка стосувалася конфлікту між колишнім головою Держекоінспекції області та групою громадських активістів на чолі з Глєбовим, від останнього надійшла смс, які носили ознаки погроз. Зокрема Євгеній Глєбов, будучи головою громадської ради при Черкаській ОДА, в смс-повідомленні, використовуючи нецензурну лексику, обізвавши мене мразью та сепаром, який розхитує стабільність в державі повідомив, щоб я не з’являвся на офіційні заходи, які будуть в Черкаській ОДА, в противному разі він особисто буде мене “гнати в шию», – розповів пан Безпрозванний.

«Гнида ты, Безпрозванный! Продался за несколько тысяч гривен.. Ты палец о палец в жизни не ударил, тяжелее х** ничего не держал, но берешся поливать грязью человека который много сделал для Черкасс. В ОДА, на комиссиях либо на других публичных мероприятиях, где увижу, что буду гнать тебя в шею! Ты из внутри подрываешь стабильность страны своими продажными постами, ты хоть это понимаешь?! Мразь и сепар!» – йдеться у смс, що надійшла на телефон журналіста.

ІМІ повідомляє, що до поліції журналіст не звертався.

Нагадаємо, у січні 2018 року Черкаський відділ поліції ГУНП в області відкрив кримінальне провадження стосовно журналіста місцевого інтернет-видання «Кропива» Олександра Безпрозванного, який писав про статки заступника начальника відділу управління прокуратури Черкаської області Олександра Кожушка.

На фото - Олександр Безпрозванний

Фото: Facebook Олександра Безпрозанного

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY