detector.media
12.03.2018 12:42
В ефір Нового каналу повертається шоу «Хто проти блондинок?»
В ефір Нового каналу повертається шоу «Хто проти блондинок?»
Новий канал оголосив про відновлення і підготовку нового сезону інтелектуального шоу «Хто проти блондинок?», яке виходило на каналі до 2011 року, тобто вісім років тому.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

«Чи повернеться на екрани шоу «Хто проти блондинок?», цікавилися не лише глядачі Нового каналу, – розповідає керівник проекту Ольга Чеснокова. – І учасники-артисти, і самі блондинки запитували, чи буде колись новий сезон. Навіть співробітники каналу, які в період минулих сезонів проекту тільки закінчували школу, казали «А давайте повернемо блондинок!» Цей проект люблять за легкість, гумор, іронію та вічну суперечку про те, хто розумніший: чоловік чи жінка. Настав час до нього повернутися

Кожен новий випуск буде присвячений темі, яка провокує чоловіків і жінок на палкі дискусії, йдеться в повідомленні каналу.

Зараз проводиться кастинг учасниць шоу. Усіх блондинок, охочих стати учасницями відомого проекту, Новий канал запрошує заповнити анкету

«Ми шукаємо блондинок, зброя яких - не лише суміш краси з інтелектом, – додає керівниця проекту. – Крім цього дівчата повинні мати талант у несподіваній для блондинок сфері. Це може бути що завгодно – від вміння множити в голові тризначні числа до підняття стокілограмової штанги. Подивимося, чи зможе герой випуску скласти їм конкуренцію».

Ім’я ведучого шоу наразі не повідомляється, хоча й обіцяно: «Хто стане рефері в цьому сексуально-інтелектуальному поєдинку, глядачі дізнаються дуже скоро».

Нагадаємо, шоу «Хто проти блондинок?», в якому 50 світловолосих дівчат протистояли одному відомому чоловікові, виходило на Новому каналі до 2011 року, його виробляли телепродюсерки Вікторія Забулонська і Марина Городецька. У 2011 році продюсерки залишили Новий канал і заснували власний продакшн Sister's Production. 

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY