detector.media
11.03.2018 11:21
Південна Корея вимагає вибачень від турецького телеканалу, який використав фото президента Мун Чже Іна у сюжеті про вбивство
Південна Корея вимагає вибачень від турецького телеканалу, який використав фото президента Мун Чже Іна у сюжеті про вбивство
Телеканал помилково використав фото південнокорейського лідера в сюжеті про вбивство філіппінської покоївки замість фотографії одного з підозрюваних.

Міністерство закордонних справ Південної Кореї вимагає вибачень в ефірі від національного розважального турецького телеканалу Show TV, який замість знімка підозрюваного у вбивстві помилково показав фотографію президента Південної Кореї Мун Чже Іна. Про це в неділю повідомило агентство Yonhap, передає ТАРС.

За його даними, 25 лютого в ефірі телеканалу був показаний сюжет про вбивство філіппінської покоївки. Замість фотографії одного з підозрюваних канал помилково використав фото Мун Чже Іна.

«Уряд неодноразово звертався через своє посольство до телерадіомовної компанії відразу після виходу передачі з вимогою вибачень», - наводить агентство слова представника зовнішньополітичного відомства.

За запитом посольства Республіки Корея в Анкарі відео було видалено з сайту телеканалу. Як зазначає агентство, Show TV вже направив в уряд республіки лист з вибаченнями, однак Сеул наполягає на тому, щоб вибачення також були принесені в ефірі телеканалу.

Нагадаємо, раніше у Порошенка вибачилися перед журналістками за дії правоохоронців в Оболонському суді. Правоохоронці просили жінок пройти зі співробітницями поліції в окрему кімнату і продемонструвати відсутність на тілі «феменських» написів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY