detector.media
08.03.2018 13:38
У штабі Собчак кажуть, що вона відвідувала Крим у 2014 році як журналістка
У штабі Собчак кажуть, що вона відвідувала Крим у 2014 році як журналістка
У штабі кандидата в президенти Росії Ксенії Собчак прокоментували її потрапляння до бази сайту «Миротворець»

Представниця Собчак Ксенія Чудінова у коментарі одному з російських ЗМІ заявила, що телеведуча їздила до Криму для «незалежного репортажу» в кінці травня – на початку червня 2014 року. 

Нагадаємо, 6 березня Ксенія Собчак повідомила, що нібито звернулася в посольство України, щоб отримати дозвіл на в'їзд в Крим. У Мінінформполітики заявили, що пустять Собчак на анексований Росією півострів з боку материкової України після відповідної перевірки.

Депутат Держдуми РФ Андрій Козенко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Собчак відвідувала окупований Крим у квітні 2014 року. У свою чергу Держприкордонслужба України 7 березня заявила, що проводить перевірку цієї інформації.

7 березня стало відомо, що Ксенія Собчак потрапила до бази сайту «Миротворець» через «свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим в квітні 2014 і липні 2014 р. Маніпулювання суспільно-значущою інформацією з метою отримання політичних дивідендів. У 2014 р. виправдовувала російську окупацію АР Крим».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY