detector.media
08.03.2018 10:51
У Росії чиновниця порадила журналісткам «одягатися пристойніше», щоб уникнути домагань
У Росії чиновниця порадила журналісткам «одягатися пристойніше», щоб уникнути домагань
Голова комітету Державної думи Росії з питань сім’ї, жінок і дітей Тамара Плетньова заявила, що не вірить звинуваченням у домаганнях на адресу депутата ЛДПР Леоніда Слуцького та порадила журналісткам «одягатися пристойніше» і не приходити в Держдуму, якщо їм страшно

Чиновниця заявила, що пан Слуцький міг «пожартувати», але не ображати, повідомляє «Радіо Свобода».

Нагадаємо, днями журналістка «Бі-Бі-Сі» Фаріда Рустамова відкрито звинуватила в домаганнях російського депутата Леоніда Слуцького. За її словами, вона має в своєму розпорядженні аудіозапис розмови, в якій політик допускав неоднозначні висловлювання. «Бі-Бі-Сі» опублікувала розшифровку їх діалогу.

Слідом за нею про домагання Слуцького від свого імені розповіла продюсер «Дождя» Дар'я Жук. Вона розповіла, що депутат приставав до неї під час ефіру на каналі в 2014 році, і заявила, що подала відповідну заяву в думську комісію з етики.

Слуцький відкидає звинувачення в домаганнях. На запитання «Дождя», чи підтверджує він факт домагань, депутат заявив: «Ніколи. Не по цій справі».

Нагадаэмо, у Великобританії нещодавно журналістки заснували проект The Second Source  для боротьби з домаганнями в медіаіндустрії.  Він ставить за мету поширювати інформацію про випадки насильства в журналістиці, аби запобігати цьому в майбутньому.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY