detector.media
07.03.2018 17:15
«Весна оновлень»: на каналі «Україна» стартує новий телесезон
«Весна оновлень»: на каналі «Україна» стартує новий телесезон
На каналі «Україна» стартує новий весняний сезон, який підготував для телеглядачів багато прем’єр, цікавих проектів та неочікуваних сюрпризів.

12 березня на глядачів «Ранку з Україною» чекають безліч оновлень улюбленої ранкової програми. Нова студія і графіка, нові цікаві теми сюжетів, і, звісно, – нові образи ведучих. Оптимістичні та усміхнені Світлана Катренко, Сергій Зенін, Лілія Ребрик та Григорій Герман допомагатимуть повірити в себе та свої сили, надихатимуть йти вперед, а також ділитимуться корисною для кожного глядача інформацією, адже вранці – «Все тільки починається». Саме таким буде слоган оновленої програми, що знаменуватиме старт нового дня, сповненого яскравих та позитивних подій.

Головною прем’єрою весни на телеканалі «Україна» стане мейковер-шоу за власним форматом під назвою «Місія:краса» – це перше українське шоу перетворень, в якому беруть участь пари – чоловік та жінка. Проект не вдається до пластичної хірургії та не виснажує героїв дієтами, оскільки команда «Місія:краса» переконана – все, що потрібно для краси та щастя, вже є всередині нас. Ведучими парного мейковер-шоу стануть головний стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара та телеведуча Анастасія Касілова.

Традиційно телеканал «Україна» радуватиме всіх футбольних фанів трансляціями топових матчів за участі українських команд у єврокубкових поєдинках та чемпіонаті України. Крім того, на глядачів чекатимуть прямі трансляції поєдинків Національної збірної України.

Не залишаться глядачі й без улюблених кінопрем’єр: інтригуючі детективи, мелодрами, комедії тощо. Зокрема в ефір вийде новий сезон «Агентів справедливості», сповнений ще більш заплутаними та загадковими детективними історіями. Окрім того, відбудуться прем’єри стрічок: «Кров янгола», «Скарбниця життя», «Спадкоємиця мимоволі», «Добрі наміри», «Потрібен чоловік», «Соломонове рішення», «Секрет майя» (Сльози трави), «Виховання та вигул собак і чоловіків» .

Підготував до весни канал «Україна» й порцію гумору та пісень. Так, 9 березня в ефірі «Музичної платформи України» з головної сцени країни лунатимуть найгучніші хіти української естради. А 17 березня заряджатиме жартами гумористичне «Шоу Братів Шумахерів».

Весна оновлень прийшла й до популярної програми про життя зірок: незмінні ведучі програми «Зірковий шлях» Олександр Скічко та Альона Вінницька розповідатимуть найсвіжіші новини про селебретіз в оновленій студії. На глядачів програми чекає багато ексклюзивних новин з життя зірок, нові рубрики, справжні зіркові розслідування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY