detector.media
06.03.2018 18:55
«Гра за правилами»: 13 березня журналістів навчать спілкуватися з поліцією
«Гра за правилами»: 13 березня журналістів навчать спілкуватися з поліцією
Спікери розповідатимуть як взаємодіяти з поліцією, вміти захищати себе та свої права законним шляхом.

Про це повідомляє прес-служба Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів.

Для українців преса є одним з основних джерел інформації про права людини. Це було виявлено за даними загальнонаціонального дослідження «Що українці знають і думають про права людини», проведеного Центром інформації про права людини та Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та у співпраці з Офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Щоб якісно інформувати суспільство про права людини, журналісти мають черпати правову інформацію з першоджерела – від правозахисних організацій.

13 березня у Києві відбудеться дискусія-презентація «”Гра за правилами”: як спілкуватися з поліцією». Під час неї команда онлайн-курсу «Основи спілкування з поліцією» Асоціації УМДПЛ та студії Real Stories Production розповість про можливості підвищити свої знання про те, як взаємодіяти з поліцією, вміти захищати себе та свої права законним шляхом. 

Участь безкоштовна, але обов'язково потрібно заповнити анкету.

Учасники презентації зможуть:

- перевірити знання з основ спілкування з поліцією;

- дізнатися, як підвищити свій рівень знань завдяки онлайн-курсу Асоціації УМДПЛ;

- обговорити досвід спілкування з поліцейськими;

- познайомитися під час неформальної розмови.

Спікери дискусії-презентації – експерти з багаторічним досвідом моніторингу дотримання прав людини у діяльності поліції та лектори онлайн-курсу «Основи спілкування з поліцією»:

- Євген Крапивін, юрист, експерт з кримінальної юстиції Асоціації УМДПЛ;

- Михайло Каменєв, експерт Асоціації УМДПЛ, виконавчий директор ГО «Правозахиснаініціатива»;

- Сергій Перникоза, координатор моніторингових кампаній Асоціації УМДПЛ;

- Борис Малишев, доктор юридичних наук, експерт з прав людини і публічного права.

Учасники зможуть поставити запитання будь-кому зі спікерів, які майже щодня спілкуються з поліцією, а також отримати практичні поради для вирішення конфліктних ситуацій законним шляхом.

Усі зареєстровані учасники отримають примірник практичного порадника серії «Ти і поліція» та електронний лист з добіркою корисних ресурсів для спілкування з поліцією.

Захід відбудеться 13 березня, з 19.00 до 21.00 за адресою: Київ, простір «INVERIA flow space», вул. Володимирська, 49А. 

Асоціація УМДПЛ – неурядова правозахисна організація, що з 2010 року здійснює системний всеукраїнський моніторинг дотримання прав людини та основоположних свобод у діяльності правоохоронних органів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY