detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
06.03.2018 17:05
Bauer Media Group продала українські активи Івану Шевалгіну
Bauer Media Group продала українські активи Івану Шевалгіну
Німецьке видавництво Bauer Media Group, яке видає понад 600 журналів по всьому світу, продала українські активи Bauer Media Ukraine одному з топ-менеджерів

Про це йдеться у релізі компанії, яка відтепер називається Media Light Group.

«Детектору медіа» прес-служба уточнила, що власником українських активів компанії став Іван Шевалгін. Інформацію щодо інвесторів не повідомляють.

«Ми раді вітати нового власника Media Light Group і впевнені, що наша спільна робота буде сприяти посиленню позицій медіагрупи на українському ринку, подальшому розширенню лінійки видань в сегменті принт і виведенню нових продуктів і послуг», –  сказала директор Лайт Прес Україна Ольга Христенко.

У компанії зазначають, що працюватимуть над стратегією, а основними напрямками роботи буде збільшення частки в поточній частині ринку та освоєння нових ринків і видів діяльності – як пов'язаних з нинішньою практикою компанії, так і тих, до яких раніше не зверталися, – наприклад, e-commerce.

«Першочерговими цілями, які поставлені перед керівництвом діючих компаній Media Light Group, є розширення відразу в декількох сферах, таких як принт, реклама, Інтернет, а також впровадження нових, а головне, інноваційних видів і напрямків діяльності», – повідомляє прес-служба.

Також у компанії зазначають, що Media Light Group співпрацюватиме з групою Bauer Media та продовжить випускати усю продукцію.

Зазначимо, що компанія випускає такі видання: JOY, «Женские истории», «Моя судьба», «Тайны звезд», «Звезды и советы» та інші.

Bauer Media Group була заснована в Гамбурзі в 1875 році Йоханом Бауером і є одним із найстаріших видавничих будинків в Європі. Наразі медіакорпорація випускає понад 600 періодичних видань сукупним тиражем близько 50 млн. З липня 2007 року підрозділом німецького концерну Bauer Media Group в Україні стала компанія «Фенікс Прес Україна».

Нагадаємо, у 2013 році німецьке видавництво Bauer Media Group зупинило вихід журналу Der Landser.

У 2017 році акторка Ребел Вілсон подала до суду на Bauer Media через ряд публікацій, які вийшли в журналах, що належать австралійському медіахолдингу.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY