detector.media
06.03.2018 14:54
Прооперованого оператора В’ячеслав Волка доставили до Кривого Рогу
Прооперованого оператора В’ячеслав Волка доставили до Кривого Рогу
До Кривого Рогу після операції в Києві повернувся поранений на військових навчаннях оператор сайту «Перший Криворізький» В'ячеслав Волк

Про це повідомляє «Перший Криворізький».

 Разом з В’ячеславом Волком з Києва до Кривого Рогу приїхала його мама – Марина Волк.

«Доїхали ми добре, стан нормальний. Приїхали додому відпочити від лікарень, всіх реабілітацій, набратися трошки сил. Буде подальша реабілітація», – прокоментувала журналістам мама оператора.

За словами Марини Волк, через місяць у її сина продовжиться реабілітаційний цикл, необхідно відновлювати м'язові тканини.

«Будемо працювати», – сказала пані Волк.

Нагадаємо, 6 липня у Кривому Розі поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. Підозрюваного затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років. Наприкінці вересня справу пораненого Волка перекваліфікували з «необережного» ушкодження на «умисне».

Як повідомляв «Детектор медіа», 10 листопада у Кривому Розі почали судовий розгляд щодо інструктора зі стрільби Ігоря Петренка, який 6 липня під час навчань поранив оператора «Першого Криворізького» В'ячеслава Волка.

47-річного інструктора зі стрільби судять за двома статтями – умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, а також незаконне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, 6 липня у Кривому Розі поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. Підозрюваного затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Наприкінці вересня справу пораненого Волка перекваліфікували з «необережного» ушкодження на «умисне».

Родина пораненого оператора В’ячеслава Волка вимагає від підсудного Ігоря Петренка два мільйони гривень моральної компенсації і понад 100 тисяч гривень на лікування.

У лютому в Київському інституті нейрохірургії ім. академіка Ромоданова лікарі провели операцію по відновленню рухливості рук оператора «Першого Криворізького» В’ячеслава Волка.

Фото - «Перший Криворізький».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY