detector.media
06.03.2018 13:35
«Спокуса і спокута»: на СТБ стартує новий сезон «Битви екстрасенсів»
11 березня о 19:00 на СТБ стартує 18 сезон популярного містичного реаліті «Битва екстрасенсів». Як зазначає керівник реаліті Тетяна Ільницька, цього разу він пройде під назвою «Спокуса і спокута».

«Родзинка кожного сезону – це наші учасники. Завдяки їхній яскравості, самобутності, новим технікам роботи кожен сезон виглядає по-новому. А ще щоразу мене вражають ті історії, з якими до нас приходять звичайні люди. Саме вони роблять програму цікавою та особливою. У цьому сезоні таких нестандартних, яскравих життєвих історій дуже багато. Я думаю, що кожен глядач знайде собі те, що буде йому до душі», – розповідає керівник проекту Тетяна Ільницька.

Традиційно, щоб потрапити до 12-ки найкращих, ясновидцям потрібно буде як слід постаратися під час випробувань. Цього року у битві зійдуться представники різноманітних магічних шкіл: від медіумів, шаманів і ворожок до чаклунів, уранічних астрологів, жерців африканської і графічної магій.

У кожного учасника за плечима є своя непроста життєва історія. За словами керівника проекту, в цьому сезоні екстрасенси – близькі людям особистості, які володіють надприродним даром. Вони теж грішили і каялися, тому як ніхто інший зможуть проникати в таємниці чужої душі, відчувати біль і дарувати полегшення.

На екстрасенсів чекає дуже непросте і ризиковане випробування «Ширма». Вперше під час зйомок на майданчику перебувала бригада швидкої допомоги. Як зазначає керівник реаліті «Битва екстрасенсів», існувала реальна загроза людському життю. Герой «Ширми» – звичайна людина з величезною силою волі, яка пережила чимало. Вона прийшла на проект, щоб здійснити свою заповітну мрію. Хто ж вона – стане відомо в першому випуску.

Пошук живої енергії цього року знову відбудеться на ринку. І вкотре прості люди приголомшать своїми історіями та долями.

А в кріслі Містера Х в цьому сезоні опиниться відома українська телеведуча Ольга Фреймут. Навколо її персони завжди багато розмов та чуток. Що з них правда – екстрасенси мають дізнатися виключно за допомогою своїх здібностей.

«Ольга – ікона стилю для багатьох жінок і об'єкт захоплення багатьох чоловіків. В її особистому житті дуже полюбляють копатися журналісти. Але при всьому при цьому в Ольги дуже стриманий і спокійний образ. Нам стало цікаво: що ж ховається за образом тендітної леді з британськими манерами і твердим характером? Ми вирішили перевірити це за допомогою наших екстрасенсів. І, як мені здається, нашим учасникам вдалося проникнути до Олі в душу. Особисто я побачила її зовсім іншою», – відкриває завісу таємниць керівник реаліті.

Як і раніше, під час розслідувань до Павла Костіцина, Олени Курилової та Хаяла Алекперова будуть долучатися співведучі. У цьому сезоні, окрім Ольги Сумської та Марини Боржемської-Узелкової, телеглядачі побачать ще й головного гримера і ведучу рубрики «Перевтілення» проекту «Все буде добре» – Олену Мельник.

Дивіться 1 випуск «Битви екстрасенсів» у неділю, 11 березня, о 19:00 на СТБ!

Виробництво: студія «Пілот».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY