detector.media
06.03.2018 12:30
На Кіровоградщині невідомі пограбували редакцію газети «Олександрівщина»
На Кіровоградщині невідомі пограбували редакцію газети «Олександрівщина»
У селищі міського типу Олександрівка (Кіровоградська область) у ніч на 3 березня невідомі пограбували і розтрощили редакцію ТОВ «РВО “Олександрівщина"». Журналісти не пов'язують пограбування з професійною діяльністю

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на видання «Україна-Центр».

За словами головної редакторки ТОВ «РВО “Олександрівщина"» Галини Шевченко, невідомі забрали техніку.

«У ніч з п’ятниці на суботу це сталося. Відтиснули пластикове вікно, залізли всередину. Забрали майже всю техніку: комп’ютери, сканер, фотоапарати. З кіоску нашого, що теж у будівлі, винесли канцтовари, побутову хімію, шоколад», – розповіла Шевченко.

Редакторка повідомила, що не схильна вбачати в крадіжці саме перешкоджання журналістській діяльності. За її словами, останнім часом у місті було здійснено серію подібних зламів, окрім того, серйозних ворогів видання не мало та намагалось особливо ні з ким не конфліктувати.

Правоохоронців викликали одразу, як виявили викрадення майна. Поліція кваліфікувала справу за ч. 3 статті 185 (крадіжка з проникненням).

 

Нагадаємо, у грудні 2017 року У місті Самборі (Львівська область) вночі проти 30 листопада зловмисники, вибивши вікно, проникли в приміщення місцевої друкарні, а через неї - до редакцій двох місцевих комунальних газет. Від грабіжників постраждали міська газета «Новини Самбора» та районна «Голос Самбірщини».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY