detector.media
05.03.2018 20:30
Hollywood Reporter порадив Трампу подивитися український документальний фільм про Донбас «Переломний момент»
Hollywood Reporter порадив Трампу подивитися український документальний фільм про Донбас «Переломний момент»
В обмежений американський прокат стрічка вийшла 2 березня.

Український документальний фільм про Донбас Олеся Саніна і Марка Джонатана Харріса «Переломний момент: війна за демократію в Україні» вийшов у прокат США 2 березня. Його вже помітило авторитетне видання Hollywood Reporter, яке порадило стрічку до перегляду у Білому Домі, передає УНН.

Як повідомляє компанія «Pronto Film», яка займається маркетингом та дистрибуцією стрічки, в обмежений американський прокат вона вийшла 2 березня. Фільм Саніна демонструватимуть у найбільших містах США — Нью-Йорк (2-8 березня, Cinema Village, Манхеттен), Чікаго (9 березня, Theater TBC) і Лос-Анджелес (9 березня, Laemmle Music Hall).

«Це, безумовно, марна пропозиція, але президент Дональд Трамп повинен дійсно переглянути документальний фільм Марка Джонатана Харріса та Олеса Саніна про недавні розбрати в Україні», — пише Hollywood Reporter.

«Переломний момент: війна за демократію в Україні» — це потужна хроніка зусиль багатьох її громадян у боротьбі з корупцією та вразливістю власного уряду, а також невпинної російської агресії, від військової до пропагандистської. Фільм містить застережливу розповідь про російського лідера Володимира Путіна, яку Трампу непогану було б порадити для освоєння», — додали у виданні.

«Переломний момент» — це погляд на війну та революцію в Україні очима учасників цих подій. Фільм охоплює період 2013-2016 років.

Нагадаємо, у 2017 році стрічку було визнано найкращим документальним фільмом на 23-му міжнародному кінофестивалі у Сан-Луїс-Обіспо та кінофестивалі EtCultura у Флориді (США). Українська прем’єра фільму на провідних телеканалах України відбулася у лютому 2017-го, до річниці пам'яті Небесної сотні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY