detector.media
05.03.2018 14:02
«Радіо НВ» вийде в ефір 12 березня
«Радіо НВ» вийде в ефір 12 березня
Нова радіостанція «Радіо НВ», яка була переформатована з «Радіо Ера», запускає ефір 12 березня. Наразі радіо мовить в тестовому режимі

Про це повідомляється на сторінці радіостанції у Facebook.

«Нарешті маємо відповідь на питання, коли Радіо НВ вийде в прямий ефір - 12 березня! – йдеться у повідомленні. – Поки що наші ведучі активно тестуватимуть ефір (аби наші слухачі були одразу задоволені), а ми продовжимо розповідати вам про команду Радіо НВ у Facebook та Instagram. Приєднуйтесь!»

Найближчими днями читайте на «Детекторі медіа» репортаж із редакції «Радіо НВ» та інтерв'ю з головним редактором Валерієм Калнишем.

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital, у портфелі якої вже є українські медіаактиви – журнал  і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Керівником проекту «Радіо Ера FM» став Валерій Калниш, який раніше працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна». У жовтні він розказав «Детектору медіа» про свої плани щодо переформатування радіостанції.

12 січня стало відомо, що на початку березня замість «Радіо Ера» має запуститися нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ». Ведучим денного шоу радіостанції буде колишній керівник телеканалу ТОНІС Дмитро Тузов, а колишній креативний продюсер проекту «Абзац» на Новому каналі Михайло Шаманов, який з 27 листопада працює ведучим інформаційно-аналітичної програми «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера», вестиме лінійні ефіри радіостанції. Також ефіри на «Радіо НВ» вестиме Іван Яковина та ще близько десяти відомих радіоведучих.

Згодом «Радіо Ера» припинило мовлення. «Радіо НВ» вийшло в ефір 26 лютого у тестовому режимі.

22 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила переформатування «Радіо Ера» на «Радіо НВ» і внесла відповідні зміни до ліцензій ТОВ «ТРК “Радіо-Ера”». Радіостанція замінила позивний «Радіо Ера» на «Радіо НВ», оновила програмну концепцію, склад редакційної ради, адресу та структуру власності. Радіостанцію в Нацраді представляли головний редактор «Радіо НВ» Валерій Калниш і головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич.

Фото: Facebook «Радіо НВ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY