detector.media
04.03.2018 10:47
До 31 березня відкрито реєстрацію учасників конкурсу PRESSZVANIE
До 31 березня відкрито реєстрацію учасників конкурсу PRESSZVANIE
Подати свої тексти можна на сайті премії в розділі реєстрації.

2 березня відкрилася реєстрація учасників і журі в премії PRESSZVANIE. Подача текстів триватиме до 31 березня в розділі реєстрації на сайті премії. Про це повідомляє прес-служба конкурсу.

Наголошується, що подати свої тексти можуть журналісти і редактори ділових, суспільно-політичних і lifestyle ЗМІ України, а також позаштатні журналісти.

Важливими умовами подачі є мова і період публікації: текст повинен бути опублікований в українських або зарубіжних медіа протягом 2017 року на українській або російській мовах. Кожен учасник може зареєструватися максимум в трьох номінаціях.

Подавати один і той же текст в різні номінації не можна.

Зареєструватися в якості журі премії можуть редактори ділових, суспільно-політичних або lifestyle видань, а також галузеві експерти, за винятком PR-менеджерів компаній.

Заповнена анкета учасника надходить адміністратору сайту, який вносить його в списки конкурсантів або членів журі. Після авторизації ім'я учасника відображається в таблицях на сайті премії.

Цього року засновані нові групи номінацій – «Культура» і «Соціум».

Нагадаємо, PRESSZVANIE – щорічний конкурс журналістів, у якому лідери бізнесу і редактори провідних видань оцінюють роботу журналістів і редакторів ділових і суспільно-політичних друкованих, інтернет-видань та інформагентств, а також позаштатних журналістів. Інтерактивне голосування відбувається на сайті конкурсу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY